Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

NAVIER – Solo Chang – was alles maar zo duidelijk?

© by Solo Chang

was alles maar zo duidelijk? – dan hoefden wij ook geen vragen meer te stellen zoals bij dit ontwerp-project NAVIER van Solo Chang – ook al lees ik tweemaal de uitleg die hieronder staat – de vraagtekens blijven – eens kijken naar

NAVIER

de Chinese ontwerper Solo zegt dus over dit apparaat:

NAVIER can help to ensure that children develop healthy sitting position habits, either independently, orbe reminded by their parents to return tothe position, considered healthy.Especiallyin the growth phase, a healthy sitting position is important to prevent posturallater. Attach the clip ofthe Navierto the neckarea (eg.on the collar)and press the”+” button. NAVIER detects changes in thesitting position, and begins to vibrate when change so ccurto thesitting position. Thus, the childis remindedto take the healthy positionagain, this helps to prevent vertebral misalignments and my opia.

het Ontwerp

kijk, dat ontwerp ziet er gewoon prachtig uit – maar gaat het idee ook echt werken – het corrigeren van de zithouding van jonge kinderen – met een trillertje – – –

NAVIER - Solo Chang

  • Navier-01
  • Navier-02
  • NAVIER - Solo Chang - was alles maar zo duidelijk?
    Navier-03-header
  • Navier-04

Links

Solo Chang Designer & Co-founder XIVO Design
Solo’s Behance account

Geschreven door ferrie = differentieel

ferrie = differentieel is autodidact: artificial intelligence computer musician, composer, arranger, sound designer en Co-Host op DailyM.net - muziekproducties op Audio Log

3321 posts