Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Samsung NX300 systeemcamera

een retro-design - verkrijgbaar in zwart of wit

© by Samsung

Amper een week voordat de grootste consumenten electronica beurs (CES) in Las Vegas zijn deuren opent kondigt Samsung de NX300 systeemcamera aan. De Samsung NX300 is vanaf april in Nederland verkrijgbaar en krijgt een verkoopadviesprijs bedraagt € 799,- incl. BTW.

Samsung NX300

Samsung NX300 systeemcamera

De Samsung NX300 heeft een retro-design en verkrijgbaar in zwart of wit. De basis wordt gelegd door een geheel nieuwe 20.3 Megapixel APS-CMOS sensor die ieder beeld tot in detail vastlegt en zorgt voor natuurgetrouwe kleuren. Bovendien mis je geen enkel moment meer dankzij het nieuwe hybride Auto Focus systeem dat snel en accuraat scherp stelt. Met één ‘klik’ leg je de foto supersnel (1/6000 seconden sluitertijd) vast. Ook kun je een hele rits foto’s achter elkaar maken door middel van de 8.6fps continue afdruk-modus. Ook bij invallende duisternis of een romantisch diner maak je met de Samsung NX300 professionele shots. Door het grote ISO-bereik (ISO100-25600) kun je onder alle lichtomstandigheden scherpe foto’s maken.
Achterop de camera zit een 3.31 inch touch screen Tilt AMOLED.

NX300_Black_4

Samsung NX300 connectiviteit

Samsung heeft de WiFi-technologie van haar smartphones toegepast op de NX300. Het gebruik van Wi-Fi is simpel: download de Samsung Smart Camera app op je smartphone of tablet (de app is beschikbaar voor Android & iOS) en maak een veilige verbinding tussen de twee apparaten. Vervolgens importeer je de foto’s via een autolink direct op je smartphone of tablet. Je kunt de foto’s ook direct vanaf de camera bijvoorbeeld via Facebook delen, via e-mail versturen of een back-up maken. Met deze innovatie stimuleert Samsung de groeiende behoefte om professionele beelden direct met vrienden en familie te delen. Maar ook is remote viewfinder mogelijk om via de WiFi-technologie de Samsung NX300.

NX300_Black_5

Samsung NX300 en 45mm 2D/3D lens

Zodra je de nieuwe Samsung 45mm 2D/3D lens bevestigt op de NX300 worden de mogelijkheden nóg groter. Want met deze lens kun je in hoge kwaliteit (1080p) foto’s maken in 2D en 3D. De Samsung 45mm 2D/3D lens is bovendien het eerste one-lens systeem waarmee je óók video’s in 3D kunt opnemen. Gezien de basis techniek van 3D waarbij er twee lenzen en twee camera’s nodig zijn is deze 45mm lens samen met de NX300 wel een interessante feature.

NX300_Black_3

Prijs en verkrijgbaarheid Samsung NX300

De Samsung NX300 is in de kleuren zwart en wit vanaf april in Nederland verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs bedraagt € 799,- incl. BTW. de prijs van de Samsung 45mm 2D/3D lens

Geschreven door redactie

DailyM.net is het Multimediaal Magazine is een bundeling van interesses van vader ferrie = differentieel en zoon JeeeM die van fotografie en video gaan tot muziek, kunst en het dagelijkse leven.

152 posts

E´n Ping

  1. Pingback: