Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Miles Davis and Gil Evans – The Complete Columbia Studio Recordings – Hard Format

voor de liefhebbers van muziek, of dat nu Vinyl is, een CD of een download, is de website ‘Hard Format‘ een absolute must. auteur Colin publiceert op onregelmatige tijden, maar wat er dan tevoorschijn komt is vaak bijzonder fraai. inmiddels is hij een gewaardeerd collectioneur geworden waar artiesten ook exclusief materiaal naar toe sturen. kortgeleden kwam een album uit 1996 aan de beurt:

Miles Davis and Gil Evans – The Complete Columbia Studio Recordings

Specs:

Artist – Miles Davis and Gil Evans
Title – The Complete Columbia Studio Recordings
Label – Columbia
Year – 1996
Design Art direction – Arnold Levine and Chika Azuma; front cover and inside photography: Don Hunstein
Music – Jazz
Notes – Here’s another post documenting the wonderful Miles Davis complete studio recordings boxes released by Columbia over the last decade and a half or so. The outer case of this second instalment in the series is covered in material instead of the bare metal utilised for the Miles/Coltrane. The metal spine is gold in colour and the titling embossed into it. The black and gold looks sumptuous. The liner notes are extensive and the many images of the unlikely friends wonderful. The six discs present the music of these classic collaborations remastered and and as alternate takes. As with the other boxes it’s now available incredibly cheaply in a re-released book format.
Lees verder op Hard Format

het complete artikel en vele andere beschrijvingen vindt je op Hard Format

Geschreven door ferrie = differentieel

ferrie = differentieel is autodidact: artificial intelligence computer musician, composer, arranger, sound designer en Co-Host op DailyM.net - muziekproducties op Audio Log

3323 posts