Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Project Glass skydiving demo video

© by Project Glass

De Project Glass skydiving demo video is gisteren vertoont op Google I/O 2012 de developersconferentie van de zoekgigant. De skydiving video is volledig met de augmented reality(AR)-bril gemaakt.

Project Glass skydiving demo video

Gisteren was de aftrap van de vier daagse developersconferentie in het Moscone Center te San Francisco, ironisch genoeg is dit de plek waar Google’s tech rivaal Apple ook zijn jaarlijkse WWDC houdt. Tijdens Google I/O 2012 werd naast vele Google en Android updates ook de eigen Google tablet (Nexus 7) en de sociale mediaplayer Nexus Q gepresenteerd.
Maar één van de meest opzienbarende presentaties was wel de Project Glass skydiving demo video.

Project Glass

Google over Project Glass skydiving demo video

We are always pushing the limits of our technology, and Project Glass is no exception. It is designed to help you live in the moment — even when you’re falling from the sky.

We’re still in early development days, but at Google I/O this morning we wanted to do a product demo in a way we’d never tried before. We worked with some of the world’s top athletes, combined skydiving and mountain biking, and shared the experience — through their eyes — with the world.

En om te laten zien dat Project Glass echt doet wat het moet doen werd er ook een live demonstratie gegeven van Skydivers die met de bril een Hangout starten terwijl ze uit een vliegtuig sprongen.

Filmpje

Dutchcowboy collega blogger Arvid Bux maakte een verslag van de presentaties wat meer dan de moeite waard is om even voor te gaan zitten. Het artikel is te vinden op dutchcowboys.nl

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts