Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Fotografie in Parijs. Een korte city tour in beeld

Fotografie in Parijs. Donderdag was ik op uitnodiging van Canon een dagje in Parijs om daar de Legria M52 camcorder te proberen, een uitgebreid verslag daarvan binnenkort op Stylecowboys.

Fotografie in Parijs de foto’s

Hoewel 5 uur best kort is om veel te zien, was het voor mij de eerste keer dat ik wat langer in de Franse hoofdstad was, het was behoorlijk warm tijdens de wandeling die we met gids en Canon camera’s maakte en zelf een tocht over de Seine kon niet echt verkoeling brengen. Bij toeval kwamen we ook fotograaf en filmmaker Vincent Laforet tegen

Fotografie in Parijs op Facebook

Kijk voor alle foto’s op facebook.com/JMfotografie (liken mag ook) 🙂

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts