Beeldentuin Wester Amstel 2012 by Marlijn Franken

Beeldentuin Wester Amstel

Marlijn Franken, zeer productief cineast, zegt over haar film Beeldentuin Wester Amstel 2012:

Op 6 mei opende op Buitenplaats Wester Amstel (Amstelveen) de 5e beeldentuin. De kunstenaars maakten samen met de 3 organisatoren vòòr de officiële opening (directeur Cobra Museum) een rondgang door het park van dit 350-jaar oude kasteeltje en vertellen over hun werk.

Beeldentuin Wester Amstel video

Opening of sculpture garden near Amsterdam. Just before the official opening the artists and organisators make a walk through the beautiful parc of little castle ‘Wester-Amstel’ and talk about their work.

Marlijn gebruikte Dance VIII in haar soundtrack

meer info over Dance VIII op Audio Log
meer werk van Marlijn vindt je hier op vimeo

Categorieën: Dutch Artists,Soundtracks

Tags: ,,,,,

Reageren is niet meer mogelijk.

Translate »