DailyM Audio Log
Home DailyM Eten en Drinken Fattoria La Vialla heerlijke Italiaanse biologische producten

Fattoria-La-Vialla

Gisteravond kregen we bij vrienden een heerlijk Italiaans gerecht en dito wijn geserveerd. Tijdens het dessert kwam het verhaal achter de maaltijd op tafel. Alle ingrediënten waren afkomstig uit Italië en wel van Fattoria La Vialla.

Fattoria-La-Vialla

Fattoria La Vialla

Tussen Arezzo en Florence, ligt het familiebedrijf Fattoria La Vialla dat al meer dan 30 jaar biologische producten produceert. De biologische producten zijn niet in de winkel te koop en omdat alle bestellingen vanuit Toscane worden opgestuurd, gaan bestellingen alleen in grotere aantallen. Wijn gaat per doos van zes flessen, de pecorino kun je alleen als hele kaas (van ongeveer 1200 tot 1500 gram) bestellen, de meeste sauzen per vier potjes.
Wat de meeste mensen doen is één bestelling voor meerdere personen plaatsen omdat de aantallen groter zijn dan normaal. En als je een bestelling doet boven de 30 euro krijg je er ook nog een heerlijk receptenboek bij. Voor bestellingen die in jouw opdracht naar andere adressen verzonden moeten worden betaal je 8,60 euro.

Je kunt alles volledig in het Nederlands bestellen en ook het receptenboek is (uiteraard) in het Nederlands. Tenslotte, de prijzen zijn inclusief verzendkosten. Wil je eerst eens zien wat Fattoria La Vialla allemaal verkoopt bestel dan hier het gratis producten boek.
Bestellen kan via https://bestelkaart.lavialla.it/ en wat ons betreft zeer de moeite waard.

Wij zijn niet verbonden aan Fattoria La Vialla u kan bij DailyM niets bestellen, voor vragen over de producten verwijzen we u door naar www.lavialla.it

3 reacties op dit artikel
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Trackbacks.

Translate »