Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Ferrie’s Audio Collectie

Verhuizing naar een nieuwe website

De verhuizing naar de nieuwe website Ferrie’s Audio Collectie is altijd een stevige klus, maar die nieuwe plek is nu wel open:

Ferrie’s Audio Collectie

daar komen alle nieuwe tracks te staan, ook de nieuwste:

Clay Bells Ensemble disquiet0284 – experimenteel klassiek

mijn inzending voor de 284ste aflevering van Disquiet Junto

en er is een nieuwe variatie op

Ask Not

gemaakt door Wout Bremer, de ontwikkelaar van YouCompose – luister naar zijn interpretatie van de beroemde woorden van John F. Kennedy.

Waarom deze plek sluiten?

De activiteiten en het animo voor DailyM is langzaam aan weg geëbd, tijd om er definitief een punt achter te zetten en de energie te gebruiken voor het maken van muziek in allerlei vormen – en daar hoort ook het domein DailyM bij.
Audio Log krijgt niet alleen een nieuwe plek, de site heeft ook een nieuwe naam gekregen: Ferrie’s Audio Collectie – met een bijzondere domeinnaam die heel goed is te onthouden: ferrie.audio

Abonneer je via email

Omdat de productie van muziek niet meer zo groot is als een paar jaar geleden, vanaf 2006 maakte ik er al ruim 250 stuks, vraag ik je om je te abonneren op de email-service. Je krijgt dan vanaf de website een berichtje als er weer een nieuwe track is.

Link

Ferrie’s Audio Collectie

Geschreven door ferrie = differentieel

ferrie = differentieel is autodidact: artificial intelligence computer musician, composer, arranger, sound designer en Co-Host op DailyM.net - muziekproducties op Audio Log

3324 posts