Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Greenskeeper – cannabis pot – ontwerp Colin Jackson

© by Colin Jackson

de Amerikaanse ontwerper Colin Jackson is de bedenker van de Greenskeeper™ een cannabis* pot voor de opslag van je voorraad genot, maar dan op een manier dat deze ook vers en aangenaam blijft – niets voor de angstigen onder ons – wel voor hen die het nodig hebben, de:

Greenskeeper

Colin heeft daar nog wel iets aan toe te voegen:

Introducing Greenskeeper™ a uniquely functional storage system designed specifically for cannabis users. Wine and tobacco lovers have a multitude of high-quality solutions to properly store their collections yet cannabis consumers are left using plastic bags, food containers and glass jars. This was the impetus that led us to develop Greenskeeper for Santa Cruz Bakeware™. Living in northern California, we wanted to assist Santa Cruz Bakeware in design and branding a product that reflected the progressive sensibilities of the region. Client: Santa Cruz Bakeware – Year: 2015

Ontwerp en Uitleg

hoewel er heel wat afbeelding in deze slideshow zitten geeft de volgorde uitstekend weer hoe deze cannabis pot werkt.

Greenskeeper - Colin Jackson

 • Greenskeeper-01
 • Greenskeeper-03
 • Greenskeeper-04
 • Greenskeeper-05
 • Greenskeeper-06
 • Greenskeeper-07
 • Greenskeeper-08
 • Greenskeeper-09
 • Greenskeeper-10
 • Greenskeeper-11
 • Greenskeeper-12
 • Greenskeeper-13
 • Greenskeeper-14
 • Greenskeeper-15
 • Greenskeeper-16
 • Greenskeeper-17
 • Greenskeeper - cannabis pot - ontwerp Colin Jackson
  Greenskeeper-18
 • Greenskeeper-19
 • Greenskeeper-20

*Cannabis

zoals je natuurlijk al weet wordt er ruwweg onderscheid gemaakt in twee soorten cannabis – de drug die vele bijnamen heeft en de medicinale cannabis die goed werk doet bij patiënten die veel pijn leiden – juist voor die laatste groep zal deze Greenskeeper een prima optie zijn – en dat is ook meteen de reden van dit logje – wil je er meer over weten over het verschil tussen die twee, kijk dan eens op:
Cannabis (drug) op WikiPedia
Medicinale cannabis ook op WikiPedia

Links

Colin Jackson InkStudio website
Colin op Behance
en op LinkedIn
IndieGoGo crowdfunding pagina
Santa Cruz Bakeware website

Geschreven door ferrie = differentieel

ferrie = differentieel is autodidact: artificial intelligence computer musician, composer, arranger, sound designer en Co-Host op DailyM.net - muziekproducties op Audio Log

3321 posts