Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Visual effects shots in The Wolf of Wall Street

© by Brainstorm Digital

De visual effects shots in The Wolf of Wall Street zijn onder andere gemaakt door Brainstorm Digital uit New York en het bedrijf heeft een leuke video vrijgegeven die de special effectsshots laat zien.
visual effects shots in The Wolf of Wall Street

Visual effects shots in The Wolf of Wall Street

The Wolf of Wall Street is een Amerikaanse misdaadkomedie van regisseur Martin Scorsese. De biografische film is gebaseerd op de gelijknamige memoires van beursmakelaar Jordan Belfort. Leonardo DiCaprio en Matthew McConaughey zijn twee bekende namen die in de film spelen. Onbekende namen die minstens zo’n grote rol spelen zijn bijvoorbeeld Sean Araki, Mina Choe, Eran Dinour en Richard Friedlander een paar van de visual effects ‘acteurs’ van Brainstorm Digital.
Hoewel er in een aantal shots een logisch redenering zit waarom er special/visual effects zijn gebruikt bijft het mij verbazen (en met mij nog enkele visual effects broeders ontdekte ik laatst) dat bijvoorbeeld in het shot waarin Leonardo DiCaprio een huis binnen gaat de complete voorgeven, digitaal opnieuw is opgebouwd?
Uiteraard is het van een afstand lastig in te schatten waarom de makers dit gedaan hebben maar in dit specifieke voorbeeld is het wel een beetje gek.
Het visual effects shots waarin een leeuw door een kantoor wandelt is wat mij betreft meer dan logisch dat er wat beeldtrucage is toegepast.
Ook het shot van de pier is een visual effects shot waarvan ik kan begrijpen dat dit in de studio is opgenomen en niet op locatie. Op locatie filmen is in veel gevallen duurder dan een blik VXF specialisten open te trekken.

Foto’s van visual effects shots in The Wolf of Wall Street

Brainstorm Digital

  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-4
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-3
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-5
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-6
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-7
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-8
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-9
  • visual effects shots in The Wolf of Wall Street-10

Video visual effects shots van The Wolf of Wall Street

In onder staande compilatie video zijn enkele visual effects shots te zien hoe Brainstorm Digital deze heeft opgebouwd.

Trailer The Wolf of Wall Street

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts