Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Blauwe brigade bezet Rome

Een blauwe brigade bezet Rome, na de Arabische lente en de demonstraties in Istanbul is nu Rome het doelwit van demonstraties bij het Colosseum, Trevi fontein, Piazza Navona, Castel Sant’Angelo, en Piazza di Spagna hield de groep zich op.

Blauwe brigade bezet Rome

Blauwe brigade bezet Rome

In tegenstelling tot de demonstraties in Istanbul ging de blauwe brigade die Rome bezetten vredelievend te werk. Er was geen traangas of ander wapengekletter nodig om deze groep van 4000 demonstranten nodig om ze in toom te houden. Ter erre van Pierre Culliford, aka Peyo vonden er korte bezettingen plaats bij het Colosseum, Trevi fontein, Piazza Navona, Castel Sant’Angelo, en Piazza di Spagna waarna de groep weer uit het zicht verdween.

Foto’s blauwe brigade bezet Rome

Blauwe brigade bezet Rome voor Global Smurfs Day

Afgelopen weekend was het Global Smurfs Day een dag om de bedenker van de blauwe brigade Pierre Culliford, aka Peyo, te herdenken maar ook om de aankomende film van de Smurfen te promoten. Naast Rome waren er ook festiviteiten in Parijs, Londen, verschillende plaatsen in Amerika, Azie, Zuid-Afrika, Australië en nog veel meer landen. In Nederland waren er geen festiviteiten volgens
globalsmurfsday.com komen die nog. We laten ons verrassen. The Smurfs 2 gaat vanaf 31 juli 2013 in de Nederlandse bioscopen draaien, in de Nederlandse en originele versie.

Trailer Smurfs 2

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts