Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Ziggo WifiSpots start met landelijke uitrol

© by Ziggo

Kabelgigant Ziggo start met landelijke uitrol van Ziggo WifiSpots, met deze nieuwe service krijgen Ziggo klanten gratis wifi als ze niet in de buurt van hun eigen draadloze router zijn maar wel in een Ziggo gebied.
Ziggo WifiSpots

Ziggo WifiSpots

Den Haag is na de teststad Groningen de tweede stad waar de WifiSpots geactiveerd worden. Vanaf 7 mei staan ca. 65.000 Ziggo WifiSpots in Den Haag aan. Ziggo’s internetklanten hoeven de speciale WifiSpots inloggegevens maar één keer per apparaat in te stellen en hebben daarna automatisch toegang tot alle beschikbare WifiSpots.Zowel zakelijke Ziggo-klanten als consumenten hebben toegang tot de WifiSpots.
“Ziggoklanten gebruiken onze diensten al jaren in de voor hun vertrouwde omgeving van de huiskamer, slaapkamer of studeerkamer. Juist doordat die omgeving zo vertrouwd is kunnen de klanten onze diensten optimaal ervaren en beleven. Dit ervaren willen wij nu ook mobiel maken.”, zegt Pieter Vervoort, Directeur Innovatie van Ziggo. Hij vervolgt: “Wij willen al onze diensten dus ook buitenshuis en onderweg aan onze klanten aanbieden. Ziggo WifiSpots is de technische basis die dit mogelijk maakt.”Vervoort geeft verder aan dat Ziggo werkt aan een aantal nieuwe diensten die optimaal afgestemd zullen zijn op het netwerk van WifiSpots.

Ziggo WifiSpots uitrol schema

Ziggo_WifiSpots_uitrol

Ondoordringbare scheiding tussen klantnetwerk en WifiSpotZiggo heeft de apparatuur en programmatuur van het modem/Wi-Fi-router zo aangepast dat deze voldoen aan onderstaande eisen:
De WifiSpot is volkomen gescheiden van het klantnetwerk zodat veiligheid en privacy optimaal gewaarborgd zijn;
Wi-Fi-gebruik door gasten heeft geen invloed op de internetprestaties bij de klant;
De WifiSpot moet voldoende bereik hebben om gastgebruikers de nodige bewegingsvrijheid te geven;
Maximaal 20 gelijktijdige gasten kunnen van de WifiSpot gebruik maken;
Eenmalige inlog met daarna automatische toegang tot alle Ziggo WifiSpots.
Resultaten test GroningenVoorafgaand aan de uitrol in Den Haag heeft Ziggo de functionaliteiten het gebruik van de Ziggo WifiSpots uitvoerig onderzocht in de stad Groningen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat de functionaliteit voldeed aan alle gestelde eisen en dat het gebruik conform de verwachtingen was. Verder bleek dat bijna alle klanten het een uitstekend initiatief vonden. Minder dan 1% van de klanten heeft de hotspot-functionaliteit uitgezet en wilde niet meedoen.

Ziggo WifiSpots Video

Wifispots video’s zijn helaas niet meer beschikbaar

Link

Kijk voor meer informatie over Ziggo WifiSpot op Ziggo.nl
Bron: Persbericht Ziggo

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts

Eén Reactie

Jouw reactie is Welkom