Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Samsung Tube Soundbar HW-F750 en meer audio producten

De Samsung Tube Soundbar is een van de nieuwe audio aanwinsten die op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas gepresenteerd zal worden. Daarnaast kondigt Samsung ook de Portable Wireless Bluetooth Speaker DA-F60, Home Theater System HT-F9750W en Blu-ray speler BD-F7500 aan.

Samsung soundbar HW-F750
Samsung soundbar HW-F750 op CES 2013

Samsung Tube Soundbar HW-F750

De nieuwe Samsung Tube Soundbar (model HW-F750) is ‘s werelds eerste soundbar met vacuümbuizen. Daardoor laat de soundbar de warmste klanken klinken, ongeacht of de soundbar horizontaal of verticaal in de huiskamer wordt geplaatst. Met slimme technologieën worden alle mogelijk verstorende effecten gecorrigeerd. Daarnaast is voor het eerst de SoundShare-functie toegepast. Dat maakt de HW-F750 de eerste soundbar ter wereld die draadloos kan worden verbonden met een TV via Bluetooth, waardoor de kabel tussen TV en soundbar overbodig wordt. De Bluetooth-functie kan ook gebruikt worden om draadloos muziek van een smartphone of tablet af te spelen via de soundbar.
De HW-F750 combineert perfect met een Samsung Smart TV. De integratie gaat zo ver dat de soundbar automatisch wordt ingeschakeld zodra de televisie wordt aangezet. De soundbar is vervolgens eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening van de TV.

Naast de Samsung Vacuüm Tube Soundbar HW-F750 kondigde de Koreaans fabrikant nog meer audio producten aan via een persbericht.

Samsung Portable Wireless Bluetooth Speaker DA-F60
Samsung Portable Wireless Bluetooth Speaker DA-F60 op CES 2013

Portable Wireless Bluetooth Speaker DA-F60

De draagbare speaker DA-F60 brengt de geluidskwaliteit van een draagbare speaker naar ongekende hoogte door de geavanceerde apt-X codec. Ook de verbindingsmogelijkheden zijn optimaal dankzij de NFC-connectiviteit. Een smartphone of tablet hoeft enkel tegen de draadloze speaker te worden aangelegd en de geselecteerde playlist wordt via de speaker kraakhelder ten gehore gebracht, zélfs als het volume op maximaal wordt gezet. De speaker weegt slechts 1,3 kg. Dus waar je ook heengaat – het park, het strand of de badkamer – je playlists klinken altijd perfect.

Samsung Home Theater System HT-F9750W
Samsung Home Theater System HT-F9750W op CES 2013

Samsung Home Theater System HT-F9750W

Het Home Theater System HT-F9750W is de perfecte partner voor een Samsung Smart TV. Met de functie TV Sound ON kun je met één druk op de afstandsbediening 1.330 watt aan surround sound activeren én tegelijkertijd het geluid van de TV-speakers uitzetten. Het 7.1 Channel Home Theater System met Blu-ray speler biedt hoogstaande audio voor de beste entertainmentervaring ooit. De basis daarvan wordt gelegd in Samsungs buizen-voorversterker, een digitale Gallium Nitride (GaN) versterker en een nieuwe DTS Neo fusion codec die exclusief voor Samsung is ontwikkeld. De zeven speakers en een subwoofer zorgen vervolgens voor niet te evenaren luisterplezier. De veelzijdigheid van het systeem komt verder tot uiting door de geïntegreerde Wi-Fi-technologie en de nieuwe Samsung Smart Hub. Daardoor heb je draadloos toegang tot apps, films, muziek en zelfs een webbrowser.

Samsung Blu-ray speler BD-F7500
Samsung Blu-ray speler BD-F7500 op CES 2013

Samsung Blu-ray speler BD-F7500

De Samsung Blu-ray speler BD-F7500 stuwt films naar de hoogst mogelijke resolutie, ongeacht of de film in SD of HD is opgenomen. Het eindresultaat is vergelijkbaar met de resolutie van TV’s die Ultra High Definition (UHD) ondersteunen. De zeer dunne Blu-ray speler heeft een videoprocessor en een dual-core chipset (900 MHz x 2). Daardoor kun je genieten van de allerbeste beeldkwaliteit en de hoogste internetsnelheid. Net zoals bij alle andere apparatuur van Samsung, is ook bij dit device de connectiviteit optimaal. Via de Smart Hub en AllShare kan content snel en eenvoudig uitgewisseld worden met andere apparaten.

De nieuwe audio-apparatuur die Samsung op CES 2013 presenteert, is in Nederland verkrijgbaar vanaf april 2013. De verkoopadviesprijzen van de audio-apparatuur zijn nog niet bekend.

Geschreven door redactie

DailyM.net is het Multimediaal Magazine is een bundeling van interesses van vader ferrie = differentieel en zoon JeeeM die van fotografie en video gaan tot muziek, kunst en het dagelijkse leven.

152 posts