Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

LG Smart TV line-up voorproefje vanaf CES2013

Op de newsroomsite van LG is al een voorproefje te vinden van de nieuwe LG Smart TV line-up. Het voorproefje van LG laat zien dat de fabrikant net als Samsung en Sony de mogelijkheid geeft om met telefoon en tablet de Smart TV te bedienen. Daarnaast gaan OLED en 4K schermen een belangrijke rol spelen bij de 2013 lijn van de fabrikant. In Nederland zal 4K waarschijnlijk nog niet zo’n vaart lopen maar in Japan en Amerika is dat een heel ander verhaal.

LG Smart TV line-up OLED en 4K
55 inch OLED TV LG CES 2013

Voorproefje LG Smart TV line-up

Terug naar de LG Smart TV line-up, tijdens de Consumer Electronics Show (CES 2013) in Las Vegas presenteert LG Electronics de innovatieve Smart TV line-up voor 2013. De slimme en intuïtieve producten uit het Smart TV assortiment van LG zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring en optimaal gebruiksgemak.

LG Smart TV line-up met Magic Remote-afstandsbediening
LG Smart TV line-up met Magic Remote-afstandsbediening

LG Smart TV line-up met Magic Remote-afstandsbediening

Met de nieuwe Magic Remote-afstandsbediening heb je vanaf nu nog maar één afstandsbediening nodig voor je LG Smart TV, geluidssysteem, DVD- of Blu-ray player en set-topbox. Om naast je Smart TV andere apparaten te bedienen verschijnt op de tv een virtuele afstandsbediening op het scherm die je kunt besturen via het handige ‘point-and-click’-systeem van de Magic Remote. Ook voor de installatie heb je niet langer een ingewikkelde code of pc nodig. Met een paar simpele stappen kies je het merk en model van je geluidssysteem, Blu-ray-speler of set-topbox.

Voor de basisfuncties heb je met de Magic Remote zelfs helemaal geen afstandsbediening meer nodig. Voortaan wijs je nog maar met één vinger in de lucht om het volume harder te zetten of van programma te veranderen. De ingebouwde camera herkent je beweging, waardoor je voor de basisfuncties de afstandsbediening nooit meer hoeft zoeken.

LG Smart TV line-up
LG Smart TV op CES 2013

Smart Share op LG Smart TV line-up

Met de geoptimaliseerde Smart Share-optie op de Smart TV’s van LG kan je eenvoudig content kopiëren of overzetten van ‘slimme’ apparaten naar de Smart TV. Zo sluit je via diverse draadloze streamingtechnieken, waaronder natuurlijk Wi-Fi, Wireless Display (WiDi), Wi-Fi Direct, Miracast en NFC, je apparaat eenvoudig aan op de Smart TV. Via NFC houd je bijvoorbeeld simpelweg de smartphone of tablet met NFC-ondersteuning tegen de NFC-sticker op de Smart TV. Er wordt automatisch een verbinding gemaakt en je foto’s en filmpjes overgezet.
Ook beschikken de LG Smart TV’s over een Familie Kanaal, die als platform kan worden gebruikt om van foto’s en video’s rechtstreeks vanaf de smartphone diavoorstellingen te maken op de Smart TV.

LG SmartTV
LG SmartTV

Om de Smart TV ervaring te optimaliseren biedt LG een uitgebreid assortiment aan content aan. Zo zijn op de LG Smart TV’s alle Nederlandse programma gemist-diensten beschikbaar. Ook biedt LG via de partners Pathé Thuis en Videoland Video-on-Demand diensten aan. Met Ximon als nieuwe partner van LG heb je daarnaast op elk moment toegang tot de grootste catalogus binnen- en buitenlandse kwaliteitsfilms, series en documentaires.
Hoe kan je op een Smart TV eenvoudig je weg vinden in het uitgebreide assortiment Video-on-Demand (VoD) en live uitzendingen? De Smart TV van LG suggereert populaire VoD en uitzendingen via een geavanceerde aanbevelingsfunctie: On Now. Hiermee kan je sneller en gemakkelijker een programma of film selecteren.

Mocht je na dit voorproefje meer over de LG 2013 line-up willen weten, vanmiddag om 17:00 uur Nederlandse tijd is de via facebook.com/LGNederland de perspresentatie live te volgen.

Geschreven door redactie

DailyM.net is het Multimediaal Magazine is een bundeling van interesses van vader ferrie = differentieel en zoon JeeeM die van fotografie en video gaan tot muziek, kunst en het dagelijkse leven.

152 posts

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback:

  2. Pingback: