Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Hoe maak je een video review van een telefoon?

Hoe maak je een video review van een telefoon? Nou, daar kan ik eigenlijk heel kort in zijn, zoals The Verge gedaan heeft bij hun iPhone 5 review.

Hoe maak je een video review van een telefoon?

Ik ben al maanden aan het experimenteren met een juiste vorm (in beeld) hoe je een review van een telefoon in beeld kan brengen, afgelopen week kwam ik op het idee om aan een collega zijn macro lens te vragen om deze te proberen op onze Sony NEX FS100.
Tot mijn grote vreugde zie ik dat tech blog The Verge hetzelfde idee al in uitvoering heeft gebracht in hun iPhone 5 review. Het resultaat is een lust om naar te kijken (als je het mij vraagt).
Zelfs de grootste Apple hater moet toegeven dat deze video review van een telefoon er zeer prettig uitziet.

Hoe maak je een video review van een telefoon?

Tijd om dit marco kunstje in de praktijk uit te proberen, het resultaat van mijn video review van een telefoon zal ongetwijfeld binnenkort ergens opduiken. Stay tuned zou ik zeggen
Tot die tijd lees hier de iPhone 5 review.

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts