Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

New York Luna Park video een te gekke manipulatie

De New York Luna Park video is gemaakt door Fernando Livschitz van Black Sheep Films en laat NYC zien als een Luna Park

New York Luna Park

New York Luna Park video

Eerder maakte Fernando Livschitz van Black Sheep Films een andere must see video van ‘The Big Apple’ namelijk deze New York time lapse, met deze concept video zet Livschitz weer een knap staaltje video manipulatie neer. Zo zijn er verschillende attracties op het onder andere Chrysler Building, Time Square, en de Brooklyn Bridge te zien.

Helaas is er verder niet veel over de New York Luna Park video vertellen, dus wanneer en hoe de video gemaakt is door Black Sheep Films blijft een beetje een geheim.

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts