Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Felix Baumgartner maakt free fall jump vanaf 36 km

Felix Baumgartner heeft op 25 Juli de laatste testsprong gemaakt voor de free fall jump vanaf 36 km hoogte. VDeze sprong is een absoluut record en dat moet dan zo goed mogelijk in beeld gebracht worden, maar hoe doe je dat?

Felix Baumgartner maakt free fall jump vanaf 36 km

Om de registratie van de free fall jump vanaf 36 km hoogte van Felix Baumgartner te maken worden maar liefst 15 camera’s gebruikt waaronder 4K RED en Canon EOS 5D Mark II camera’s gebruikt, tot zover nog niet heel erg spectaculair totdat je de beeld vanuit de stratosfeer live wil uitzenden.

Free fall jump van Felix Baumgartner

Speciaal voor de sprong van Felix Baumgartner is er een studio gebouwd die uitgerust is met apparatuur die geschikt is voor extreme omstandigheden. Meer over de sprong van Felix Baumgartner is te zien op Redbullstratos.com.

Promo video

Update 14-10 17:53

Volg de livestream

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts