Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

GoPro met wifi bacpac in New York city

Met een GoPro met wifi bacpac werd deze promotie film gemaakt om te laten zien wat men allemaal met deze nieuwe accessoire bij de GoPro camera’s kan maken.

GoPro met wifi bacpac

GoPro met wifi bacpac

De GoPro met wifi bacpac video die in New York city met skateboarder Ryan Sheckler werd gemaakt laat perfect zien wat de meerwaarde is van de wifi bacpac, je kan namelijk op afstand de GoPro camera starten en stoppen maar ook met de iPhone app het signaal van de camera bekijken.
De Wifi BacPac + Wifi Remote Combo Kit is geschikt voor de HD HERO en HD HERO2 kan tot 50 van deze cameratje tot 180 meter bedienen. Met de GoPro App kan je door middel van liveview op afstand de beelden van de camera’s bekijken maar ook met de GoPro App zijn de camera’s te starten en te stoppen.

Over de GoPro met wifi bacpac video in New York city

GoPro verteld over de video die gemaakt is met Ryan Sheckler in New York city.

Shot 100% with the new Wi-Fi BacPac on the HD HERO2 camera.
What would you do with 50 GoPros at the touch of a button? World- renowned skateboarder, Ryan Sheckler, shares his idea: an epic run from the top of the Manhattan Bridge to the storied Lower East Side skate park in New York City.

De wifi bacpac los kost $59,99 en de wifi bacpac + wifi Remote Combo Kit kost $99,99 en zijn te bestellen via gopro.com

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts