Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Canon EOS 5D Mark III review video

© by Jöran Maaswinkel

Een Canon EOS 5D Mark III review video? Van Focus kreeg de vraag of ik met de Canon EOS 5D Mark III enkele video’s kon maken voor de review van de fotocamera.

Canon EOS 5D Mark III review

Een paar maanden geleden werd er door Focus gevraagd of ik met de Canon EOS 5D Mark III wat test video’s kon maken. Omdat ik een video achtergrond heb was het voor mij mogelijk om in de zeer beperkte tijd toch wat video’s kon maken waarin een aantal nieuwe features konden worden weergegeven.

Canon EOS-5D-Mark-III

Canon EOS 5D Mark 3

De review video’s van de Canon EOS 5D Mark III bestonden uit een low light- audio- en een moire test. Vrijdagavond begon ik met het ontdekken van de camera en zaterdag en zondag besteden ik aan opnames en montages van de items. Veel te weinig tijd om alles goed door te kunnen testen maar voldoende om de review die Focus in het blad en op de site te kunnen plaatsen.

Canon EOS 5D Mark III review video’s

De reviews van de Canon EOS 5D Mark III zijn hieronder te zien.

En de complete review van de EOS 5D Mark III is te lezen op focusmedia.nl

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts

Eén Reactie

Jouw reactie is Welkom
  1. dat verschil is wel overduidelijk – – – nu maar hard sparen :-((