Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Berlin walk – Visual storytelling door Vitùc

twee dagen in Berlijn - een verhaal in beeld

© by Vitùc

Berlin walk is een video van Vitùc een visual storyteller die twee dagen in Berlijn door bracht met een Canon 7D camera.

Berlin walk

Vitùc gebruikte de Canon EOS 7D een 24m 1.4 lens en zetten de DSLR camera op 60 fps deze in Adobe Premiere Pro zette hij de beelden om naar 25 fps en gebruikte de Twixtor slowmo plugin in Adobe After Effects. De muziek is April Illuminating van Reid Willis (iTunes)

de Film

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts