Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Sony Music Unlimited Entertainment Network nu ook in Nederland

Sony Music Unlimited Entertainment Network nu ook in Nederland werd gisteravond in Koninklijk Theater Carré gepresenteerd, na de presentatie werden de genodigde door Sony getrakteerd op een optreden van Di-Rect.

Sony Music Unlimited in koninklijk theater carré

Sony Music Unlimited

De Music Unlimited-service ging voor het eerst van start in december 2010. De muziekdienst heeft een voortdurend groeiende wereldwijde bibliotheek met meer dan vijftien miljoen liedjes1 waarvoor toestemming is gegeven door alle grote platenmaatschappijen, marktleidende onafhankelijke platenmaatschappijen en grote muziekuitgevers wereldwijd.

Wereldwijd steeds meer abonnees binnenhalen, blijft één van onze topprioriteiten

, zegt Tim Schaaff, directeur van Sony Entertainment Network.

Door ons bereik uit te breiden naar nieuwe landen zoals Nederland en België en tegelijk ons ecosysteem van gekoppelde apparaten te laten groeien, blijven we tegemoetkomen aan de wens van de consument, waar deze zich ook bevindt en via het apparaat waaraan deze de voorkeur geeft.

Door middel van één account kunnen gebruikers inloggen en gebruik maken van de service via uiteenlopende gekoppelde apparaten, zoals elke pc, Android mobiele toestellen, waaronder de nieuwste Sony Xperia-smartphones, en tablets, inclusief Sony Tablet, alle modellen vanaf 2010 van Sony BRAVIA HDTV’s, Blu-ray Disc-spelers, Blu-ray Disc-homecinema’s, Sony audionetwerksystemen, PlayStation 3 (PS3)-entertainmentsysteem, PlayStation Vita (PS Vita) draagbaar entertainmentsysteem, PSP (PlayStation Portable) en Sony Walkman.

Sony Entertainment Network

Kenmerken Music Unlimited

Met premium- en basismaandabonnementen beschikt de Music Unlimited-service over een ruim aanbod en gemakkelijke functies voor het (her)ontdekken van muziek.

Het premium-abonnement (€ 9,99) is ideaal voor muziekliefhebbers die het volledige beheer willen over de hele Music Unlimited-bibliotheek, waaronder eersteklas muziekkanalen en on-demand toegang tot miljoenen nummers. Zowel premium- als basisabonnees (€ 3,99) kunnen genieten van reclamevrije radiozenders en hebben de mogelijkheid eigen muziek aan de cloud toe te voegen met de Music Sync-functie, die nummers en afspeellijsten van een pc naar een persoonlijke cloudbibliotheek overdraagt en die toegang verschaft vanaf alle compatibele apparaten.

De Music Unlimited-service past zich aan de muziekvoorkeuren van de gebruikers aan en werkt de muziekcollectie voortdurend bij om een lijst met liedjes te bieden die tegemoetkomt aan de wensen en voorkeuren van de gebruikers. Hiervoor doet de service onderzoek naar de luistergewoonten van de gebruikers, integreren ze de ‘leuk / niet leuk’-score van de liedjes, analyseren ze hun bestaande muziekcollectie en meer. Hoe vaker de gebruiker luistert, hoe persoonlijker en unieker de muziekzenders worden.

Bovendien heeft de muziekservice onlangs een offline afspeelfunctie toegevoegd aan zowel zijn Walkman als Android-smartphone. Met het programma kunnen gebruikers afspeellijsten op hun toestel downloaden. Voortaan kunnen ze dus ook van muziek genieten als er geen 3G- of WiFi-verbinding beschikbaar is, als ze hun batterij willen sparen of het gegevensgebruik willen beperken.

Nieuwe abonnees kunnen dertig dagen gratis gebruik maken van het premium-abonnement van Music Unlimited. Meer informatie is te vinden op www.sonyentertainmentnetwork.com/nl/.

Overigens is het wel zo dat OSX gebruikers nog niet volledig van de dienst gebruik kunnen maken ivm software die nog niet beschikbaar is.

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts