Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Lytro Light Field camera hands-on preview

Jeroen Horlings van FotoVideo.nu maakte de eerste Nederlands hands-on preview van de Lytro Light Field. De Lytro Light Field is een camera waarbij je achteraf kan bepalen waar je de scherpte van de foto legt.

Half februari 2012 is het zover; dan komt de camera beschikbaar op de Amerikaanse markt. Op de CES hadden we een ontmoeting met Lytro en konden we de innovatieve camera als eerste Nederlandstalige medium een uurtje testen.


Een van de redenen om deze nieuwe innovatie wat extra aandacht te geven vooral omdat er in Nederland nog niemand is geweest die de Lytro Light Field camera in handen heeft gehad en er dus een serieuze hands-on preview over heeft kunnen maken.

Voordat je de hands-on preview gaat lezen zie je hieronder een voorbeeld van wat je kan doen met foto’s nadat je met een Lytro Light Field camera een foto hebt gemaakt.Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts