Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Booths & Bodies met Sony NEX 5n door Philip Bloom

Philip Bloom maakte met zijn Sony NEX 5n camera een schitterende korte documentaire over de analoge fotografie passie van Anthony Vizzari. Let wel, de Sony NEX 5n is een dus een fotocamera met Full HD video en verwisselbare lenzen.

De 10 minuten durende film is zeker de moeite waar om te bekijken, niet alleen om de techniek maar zeker ook om het verhaal van Anthony Vizzari. Chapeau voor Philip.

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts