Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Vimeo Music Store

© by Vimeo

Hoewel DailyM zijn eigen muzikant aan boord heeft is de zet van Vimeo om een Music Store te openen wel een slimme. In samenwerking met Audiosocket en Free Music Archive is het nu mogelijk muziek aan te schaffen. Voor video’s die op persoonlijke/reclame vrij blogs geplaatst wordt zijn er gratis muziekjes verkrijgbaar of kost het $1,99. Commercieel gebruik, sites met banners betalen $98,00
Kijk even naar de geweldig leuke video die Vimeo gemaakt heeft voor deze nieuwe dienst.

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts