Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Dreamcars foto’s

Tijdens een Hands-on sessie georganiseerd door Sony Benelux waar ik voor Stylecowboys aanwezig mocht zijn, kregen we de mogelijkheid om in een aantal “dreamcars” te rijden. Te weten een Porsche GT3, Porsche Panamera, Porsche Cayman, Ferrari F458 Italia, Aston Martin Rapide, KTM X-BOW.
Over dat verslag en de ervaring van de camera’s lees je hier meer, hierbij een paar foto’s.

[nggallery id=3]

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts

Eén Reactie

Jouw reactie is Welkom