Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Canon en 3 november

volgens de uitnodiging is het iets groots

© by Jöran Maaswinkel

3 November aanstaande zal Canon in Hollywood een persconferentie geven. Wat er precies gepresenteerd gaat worden is natuurlijk nog geheim, althans voor nu. Maar volgens de uitnodiging is het iets groots.

Canon en 3 november

Het speculeren kan dus beginnen.

Gezien de locatie kan ik me niet voorstellen dat daar de opvolger van de Canon EOS 5D Mark II of de Canon EOS 1D Mark IV gepresenteerd worden. Hoewel beide camera’s veel voor filmwerk gebruikt worden blijven het fotocamera’s volgens Canon, wat het ook zijn.
Maar wat zal Canon dan wel bekend maken op 3 November? Moeilijk te zeggen natuurlijk maar mijn vermoeden is een high-res videocamera. Hoewel de roep naar een opvolger van de Canon EOS 5D Mark II steeds luider word zullen de Japanners met ‘iets’ speciaals komen wat hard nodig is want Sony is NEX7 en a77 hard aan het inlopen op zowel Nikon als Canon, ook op de high-end markt hebben ze bij Sony de juiste richting te pakken. De Sony NEXFS100, PMW-F3 en F65 waren afgelopen IBC veelvuldig te zien.
Hoe dan ook, zet het in je agenda. 3 November komt Canon met iets nieuws.
Via

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts