Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

Voldemorts neus

Nu alle Harry Potter film uitgebracht zijn, komen de geheimen achter de visual effects te voor schijn. Een daarvan is de neus van Voldemort.

Cinesite (onderdeel van Kodak) heeft op hun site een aantal filmpjes staan waarin onder andere de visual effects van de Harry Potter films voorbij komen. Sinds de jaren 90 waarin ik voor opdrachtgever aardig wat visual effect in commercials en videoclips heb gestopt is mijn interesse in het ‘echte’ werk nog steeds volop aanwezig.
Het Londonse bedrijf deed onder andere 46 “nose” shots in de laatste Harry Potter film. Helaas laten de filmpjes van Cinesite zich niet embedden, dus als je het geheim achter Voldemorts neus wil weten dan klik je hier.

Filmpje

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts