Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

65000 CD [Must see!]

een kunstwerk van afgedankte CD's - dat kun je wel aan Elise Morin toe vertrouwen

© by Elise Morin

Wat voor leuks kan je doen met 65000 oude CD’s moet de Franse Elise Morin gedacht hebben?

65000 CD s

Morin maakte samen met architect Clémence Eliard het 500 vierkante meter kunstwerk Wastelandscape van 65000 oude CD.Je kan de 65000 oude CD’s in het Wastelandscape kunstwerk van Elise Morin tot 10 September 2011 bekijken in het het Centquatre te Parijs.

Filmpje

Geschreven door JeeeM

Maakt TV commercial en bedrijfsvideo's. Is naast DailyM.net actief voor Dutchcowboys, MobileCowboys en Stylecowboys. Werkt onder andere met Apple, Adobe, Autodesk, Canon en Samsung. Heeft grote interesse in techniek, audio, video, internet en social media.

- Maker van de Open Web Awards - Flickr Photo of the Year 2009
- Nederlandse winnaar Samsung Imagelogger 2013

1342 posts