Delen, , google plus, pinterest,

Druk af

Geplaatst in:

de hutkoffer

collega kunstenaar Babz Mook maakt grafisch georiënteerd werk

zij snijdt haar materiaal of dat nu papier is, linoleum of digitaal. gebruikt fotografische technieken en ruimtelijke materialen en compileert video’s van haar werk.

Babz maakt de CD sheet voor het album REWORKED SATIE in mei 2009 voor mij.

het album bevat 9 arrangementen van composities van Erik Satie, de zes Gnossiennes en drie Sarabandes. het album is in zijn geheel te beluisteren op Audio Log.

het idee voor de cd sheet ontstond toen ik werk zag van Babz op flickr. het portret van Oom Piet en Vriendinnies was het beeld dat mij voor ogen stond.
via twitter kwamen wij met elkaar in contact wat uitmondde in deze prachtige illustratie. basis is een bekend portret van Erik Satie. Babz stileerde de illustratie in verschillende lagen die elk haar eigen kleur en vorm kreeg.

nog steeds kijk ik met plezier en bewondering naar het werk van Babz. ze verrast me telkens weer me de technieken die ze gebruikt.
je hebt een fan voor het leven, Babz 😉

Geschreven door ferrie = differentieel

ferrie = differentieel is autodidact: artificial intelligence computer musician, composer, arranger, sound designer en Co-Host op DailyM.net - muziekproducties op Audio Log

3323 posts