DailyM Audio Log
Home Techniek Electronica Research – afstandsmeting met een Ultrasonic Sensor

tussen het bouwen van een stevige werktafel door bracht @ikbendaf, die de Croissant kwam ophalen, me op een idee dat ze zelf niet een, twee drie in de gaten had – we spraken over de ‘autofocus’ functie van een camera om afstand te meten – die techniek die DSLR camera’s zit kun je niet zo maar gebruiken in een ander apparaat – maar een

Ultrasonic Sensor

wel – dat is een kaartje met twee sensoren met een led in het midden (foto boven) – die zien er in vele type en maten – ik kijk naar de SRF08 ultrasonic rangefinder de opvolger van de Ping))), SFR02 en SFR04 en de SFR05 –
en dan blijken er nog veel meer typen en merken te zijn – verder zoeken dus

SRF08 ultrasonic sensor

SRF08 ultrasonic sensor


afbeelding in de kop komt van dunanoir2011
afbeelding in het artikel is van Devantech

Lowe Alpine gezichtsbescherming en handschoenen
Lowe Alpine gezichtsbescherming en handschoenen
Lowe Alpine gezichtsbescherming en handschoenen
Lowe Alpine gezichtsbescherming en handschoenen