DailyM Audio Log
Home Video & Film Animatie Frank Mauceri and Maciej Walczak in Concert at STEIM

Frank Mauceri (US) and Maciej Walczak (PL) geven een optreden in Amsterdam in STEIM van nieuw werk voor saxofoon, elektronische geluiden en video – Frank is van huis uit muzikant performer en geeft muziek onderricht aan het Bowdoin College in Brunswick USA – vanmiddag was ik te gast bij deze twee magicians

Frank Mauceri and Maciej Walczak in Concert

vrijdag 29 Juni 2012 – 16:30uur
STEIM
Achtergracht 19
1017 WL Amsterdam


Maciej and Frank

Maciej and Frank


over Frank en Maciej

Frank Mauceri (US) and Maciej Walczak (PL) present a short recital of new work for saxophone, electronic sound, and video. Their performances explore improvised multimedia and composed relationships between sound, image and gesture. Currently, they are artists in residence at STEIM. Maciej Walczak is a video performer and media developer living in Łódź. He has given audio-visual concerts for over 20 years using software instruments he designed for improvised multi-media. Frank Mauceri is a composer/saxophonist living in southern Maine. His solo work combines free improvisation with signal processing and interactive electronics. This concert features their latest experiments in mutual exchanges between sound and visuals.

Maciej Walczak is programmeur en werkt aan het omzetten van geluid in beeld
daarnaast beïnvloeden de beelden op hun beurt de muziek weer

Maciej Walczak

Maciej Walczak


enkele screenshot van de realtime video animaties die Maciej aan het maken is
[nggallery id=31]

Translate »