50mm f1.2 lens van Canon ideale lens voor portretten

De 50mm f1.2 lens van Canon stond al heel lang op mijn lijstje van lenzen die ik heel graag zou willen hebben. Een week of wat geleden kreeg ik de mogelijkheid om een tweedehands 50mm lens over te nemen en daar heb ik in het geheel geen spijt van.

50mm f1.2 lens van Canon foto’s

Om de lens te ontdekken heb ik wat wat foto’s gemaakt in mijn directe omgeving en dan zijn dochters al snel het “slachtoffer”
De EF 50MM F/1.2L USM heeft het grootste diafragma van alle objectieven in het Canon assortiment en is daarom het perfecte objectief om bij geringe lichtsterkte te werken; ideaal voor het regelen van de scherptediepte en voor binnen fotograferen zonder flitser.

Canon 50mm f1.2 lens
50mm f1.2
dochter
Kat met 50mm lens
Portret met Canon lens

Over de 50mm f1.2 lens Canon lens

Dat ik niet de enig ben die weg is van het 50mm f1.2 glas van Canon bewijst ook de mening van fotografe Bibi Veth lees op haar blog over haar ervaringen met deze lens van Canon.

Categorieën: Lenzen,Lost & Found

Tags: ,,

1 Reactie

Translate »