Traffic Jam by Bernard Young en Karen Cropper

Traffic Jam by Bernard Young is een videoclip gemaakt door Karen Cropper.

Via ons Flickr account kregen we een bericht van Karen Cropper dat ze mijn foto “Traffic Jam at night in Amsterdam” gebruikt had voor een videoclip van een nummer dat Bernard Young had gemaakt met een akoestische gitaar. De videoclip is gemaakt met Animoto en foto’s van diversen Flickr gebruikers.

Traffic Jam foto

Mijn Traffic Jam foto waar een Creative Common licentie op rust komt uit 2009, ik maakte de foto op mijn verjaardag met een Sony Alpha 350 en een 50mm f1,4 lens tijdens een file op de A10 Zuid-as.
Traffic Jam

Traffic Jam video

Persoonlijk spreekt mij de muziek onder de Traffic Jam video niet erg aan, maar dat laat onverlet dat het buitengewoon netjes is dat de de maker van de video even een berichtje heeft gezonden.

Categorieën: Video & Film

Tags: ,,,,,,

Reageren is niet meer mogelijk.

Translate »