DailyM Audio Log
Home Fotografie Fotosite's rozen voor mijn verjaardag

vandaag ben ik vijf en zestig jaar geworden.
dat is een mijlpaal in vele opzichten.
zo mag ik, als het mee zit, een Stadspas op het gemeentehuis gaan ophalen, waar ik uiterst goedkoop naar de kermis kan (helaas op=op) een rondvaart maken met een boot ergens in de buurt, ik krijg een bon ter waarde van € 25,00 op mijn nagels te laten knippen en ik mag met de bus mee naar een niet nader genoemd pretpark.
dat is zo’n beetje de visie van de gemeente op mensen van mijn leeftijd.
die zitten achter de geraniums en moeten een beetje vermaakt worden.

heel apart is de gewaarwording die het Rijk heeft op mijn verjaardag.
het eerste bericht dat ik kreeg van de SVB was een felicitatie en de mededeing dat ik 40% van mijn inkomen mag inleveren. daar is het SVB wel iets op terug gekomen, want dat vonden ze zelf ook wel wat te bar. het inleveren is nu nog maar 25%. dus dat valt alle zins mee.

vanochtend kreeg ik een prachtige bos rozen van mijn lief.
daar ben ik heel blij mee, ik hou van een bloemetje op zijn tijd, maar vooral van alle attenties die via facebook, twitter en de mail binnen stromen.

laat maar komen die orkaan – – – :-)

1 reactie op dit artikel
Loading Facebook Comments ...
Loading Disqus Comments ...

No Trackbacks.

Translate »