DailyM Audio Log
Home Fotografie Fotosite's een wenteltrap in Beilen

in een verloren moment tijdens de expo Feest van de Geest in Beilen liep ik wat rond in de Stefanuskerk en kwam terecht op op de wenteltrap naar de toren. daar was halverwege een deur naar het balkon waar ook het orgel staat.
kijk je naar boven
en via de wenteltrap naar beneden:

wenteltrap naar beneden Stefanuskerk Beilen

wenteltrap 2 Stefanuskerk Beilen


en halverwege is daar dan dat kolossale orgel dat wel iets weg heeft van een kind met een waterhoofd. dat orgel heeft zo’n enorme power in huis dat het in een kerk die 4 keer zo groot is nog volledig tot zijn recht zou komen.
en ja – – daar is een opname van – – die komt er aan.
kerkorgelklavier in de Stefanuskerk in Beilen

kerkorgelklavier in de Stefanuskerk in Beilen


camera: Leica D-LUX 5 met Lumix groothoek-voorzet-lens

Translate »