DailyM Audio Log
Home Hardware Electronica de elektronicus

er wordt gewerkt – – deze dagen – – aan het bouwen van kunst-installatie 3E ofwel Drie Eenheden.
vandaag de elektronicus die ook tevens het meeste soldeerwerk doet
en
zoals je kunt zien in de uitvergroting (click op het vergrootglas rechts-boven) dat het om allerlei verticale- en horizontale dwarsverbindingen gaat.
extra moeilijkheidsgraad is dat de ondergrond niet gekrast of beschadigd mag worden.

vandaag weer verder – – –

3 reacties op dit artikel
  1. […] http://dailym.net/2012/04/de-elektronicus/ 52.723808 6.517085 Share this:DelenVind ik leuk:LikeWees de eerste om post te waarderen. Dit bericht werd geplaatst in Drie éénheden, Gesignaleerd Binnenland, hedendaagse kunst, kunst, kunstevenementen, Nieuws, toekomstige exposities en getagged met Drie éénheden, dwarsverbindingen, electronica, elektronicus, ferrie = differentieel, Gereedschap, Installatie, Jacob Bos, kunst installatie, Leica D-LUX 5 Eenheden dwarsverb, Paul Borggreve, soldeerwerk. Maak dit favoriet permalink. […]

Translate »