nhow Berlijn hotel, een hotel met 2 muziekopnamestudio’s

Het nhow Berlijn hotel is een vijfsterren design hotel en biedt stijlvolle kamers en elegante spa-faciliteiten 2 muziekopnamestudio’s.

nhow Berlijn hotel

Het hotel ligt direct aan de oever van de rivier de Spree, en in het epicentrum van de muziek, mode en creatieve scene. Het nieuwe lifestyle hotel is open sinds november 2010. De kamers van vijfsterrenhotel nhow Berlijn zijn voorzien van airconditioning, een flatscreentelevisie met iPod-dock, thee en koffie en verduisteringsgordijnen. In de badkamer vindt u exclusieve toiletartikelen van La Bottega.

nhow Berlijn hotel

In het nhow Berlijn kunt u kostenloos elektrische gitaren lenen. Er bevinden zich gratis Wii-spelconsoles in de lobby. De eigen spa beslaat 2 verdiepingen en beschikt over een moderne fitnessruimte, 2 sauna’s en een ontspanningsruimte.

Er worden creatieve Duitse gerechten geserveerd in het restaurant dat is ingericht met fleurige stoffen. Het grote terras kijkt uit over de rivier de Spree. U- en S-Bahnstation Warschauer Straße ligt op 500 meter afsatnd van het nhow. De Alexanderplatz bereikt u 3 haltes verderop.

nhow Berlijn foto’s

[nggallery id=10]

Het nhow Berlijn hotel ligt aan Stralauer Allee 3, Friedrichshain, 10245 Berlijn Kijk voor meer over het nhow Berlijn nhow-hotels.com

Categorieën: Architectuur,Design

Tags: ,,,,

Reageren is niet meer mogelijk.

Translate »